Asus a anunțat că ZenFone 7 Pro a obținut un scor general de 115 și un scor general selfie de 101 în clasamentul DXOMark Mobile. Flip Camera, sistemul triplu ce echipează ZenFone 7 Pro, oferă funcții creative unice și demonstrează o performanță generală uimitoare pentru fotografii și conținut video, fie pe post de cameră selfie, fie ca principală.

asus zenfone 7 pro dxomark

Scorurile Asus ZenFone 7 Pro

Scorul DXOMARK Mobile Camera pentru ZenFone 7 Pro include sub-scoruri de 122 în categoria Foto și 100 în categoria Video. Performanța sa excelentă pe post de cameră frontală i-a permis lui ZenFone 7 Pro să obțină un scor DXOMark Selfie de 104 pentru fotografii selfie și o clasare pe primul loc în testele de selfie video, cu un scor de 96.

În recenzia DXOMark, ZenFone 7 Pro a fost lăudat pentru expunerea precisă și nivelul înalt de detalii. Pentru fotografiile capturate cu camera principală, DXOMARK a notat că ZenFone 7 Pro “… a obținut un scor perfect în testul de autofocus, focalizând rapid și precis în orice condiții de iluminare”. Pentru fotografiile selfie realizate cu camera în poziție frontală, recenzia a precizat că “senzorul de imagine mare al camerei ajută la capturarea de detalii și texturi excelente, pentru o cameră frontală. Zgomotul de imagine este ținut foarte bine sub control pe fizionomia subiectului și este vizibil doar în elementele de fundal ale unei scene”.

ZenFone 7 Pro a obținut, de asemenea, rezultate bune și în categoria Video, în special în secțiunea selfie video. DXOMark a remarcat că video-urile selfie realizate cu ZenFone 7 Pro au demonstrat “… randare excelentă a texturilor și a detaliilor și o expunere bună până la niveluri de iluminare foarte scăzute …”.

Seria ZenFone 7 a fost construită pentru a oferi o experiență excelentă în fotografia mobilă, cu sistemul unic de camere triple Flip Camera. Acest modul include o cameră cu obiectiv larg de 64 MP Sony IMX686, o cameră ultra-larg de 12 MP Sony IMX363 și o cameră tele-foto cu un zoom optic de până la 3X. ZenFone 7 oferă, de asemenea, o funcție de top la nivelul industriei, de înregistrare video 8K la 30 FPS cu capabilități EIS, pentru rezoluții ultra-înalte și performanțe stabile în înregistrarea video. Flip Camera include multe funcții unice, inclusiv modul Free-angle, care le permite utilizatorilor să creeze cu ușurință imagini capturate din unghiuri speciale, Auto Panorama pentru imagini panoramice motorizate care evită imaginile blurate și Motion Tracking video.