După eșecul numit Blackbery Priv, compania canadiană pregătește trei modele noi, toate cu Android. Numele de cod sunt Blackberry Neon, Argon și Mercury, iar lansarea ar putea fi ultima tentativă pe zona de hardware pentru această companie.

Blackberry-neon-argon-mercury-compressor

Imaginea este cu un Blackberry Priv de pe The Verge. Prețul mare a făcut ca Priv să eșueze, plus faptul că entuziaștii BB au trecut de mult la alte branduri mai active și mai fresh. Totuși, au vândut anul acesta 600.000 de telefoane Priv.

Blackberry Neon ar urma să aibă ecran Full HD 1080p cu diagonala de 5.2 inch, procesor Snapdragon 617, 3GB de RAM și 16GB de stocare internă, baterie de 2610 mAh, cameră foto pe spate de 13 megapixeli și cameră foto frontală de 8 megapixeli.

ads

Blackberry Argon ar urma să fie lansat în toamna acestui an, are ecran QHD cu diagonala de 5.5 inch (2560×1440 pixeli), procesorul Snapdragon 820, 4GB de RAM, 32GB de stocare internă, baterie de 3.000 mAh și scanner de amprentă. Camera foto de pe spate are senzor de 21 de megapixeli și cea frontală de 8 megapixeli.

Blackberry Mercury ar putea continua seria cu tastatură Qwerty, are un ecran de 4.5 inch, procesor Snapdragon 625, 3GB de RAM, 32GB de stocare internă, bateria internă este de 3.400 mAh, iar camera foto are senzor de 18 megapixeli, frontala fiind tot de 8 megapixeli.

Rămâne de văzut acum și ce prețuri vor avea. Eu cred că poziționate corect, cu un pic de marketing în spate, telefoanele se pot vinde în câteva milioane de unități. Doar să nu aibă probleme de software și probleme cu aplicațiile și alte dificultăți întâmpinate de utilizatori cu modelele mai vechi.

Sursa: VentureBeat