Cat S42 a fost lansat oficial la prețul de 249 euro, este un telefon pe care îl poți igieniza oricând ai nevoie. Grupul Bullitt, deținătorul licenței globale pentru telefoanele Cat, lansează încă un smartphone robust, proiectat pentru fiabilitate, care poate fi spălat în mod repetat cu substanțe dezinfectante, dovedindu-și utilitatea mai ales în contextul actual.

Detalii tehnice Cat S42

Ecran: 5″ HD+, 18×9,
Procesor: Mediatek Helio A20 MT 6761D
Memorie: 3GB RAM
Stocare: 32GB + microSD
Cameră foto: 13 MP
Selfie: 5 MP
Certificare rezistență: IP68 + MIL-STD-810H
OS: Android 10 (cu upgrade la 11) + Android Enterprise
Tehnologii: Bluetooth 5.0, comunicații pe distanțe scurte (NFC)
Bonus: mufă audio de 3,5mm
Baterie: 4200 mAh
Preț: 249 euro

Cat S42 păreri

Cat S42 este un instrument de lucru util, cu specificații apreciate de clienți din domenii de activitate variate, în special pentru durata mare de viață a bateriei, standardele de rezistență ridicate și ecranul performant care poate afișa conținut vizibil în lumina directă a soarelui. Similar celorlaltor modele de telefoane Cat, S42 poate fi igienizat prin spălare cu apă caldă și săpun sau cu dezinfectant.

Cat S42 respectă standardele militare MIL-STD-810H și standardele IP68, și face față căderilor repetate de la o înălțime de 1,8 m pe oțel. Este rezistent la apă, fiind testat prin imersie la adâncimi de până la 1,5 m timp de 35 de minute. Ca toate smartphone-urile Cat, noul model este testat, în condiții de vapori cu sare, fiind construit să funcționeze la temperaturi extreme și să reziste la șocuri termice.

Rezistent inerent, ecranul superluminos 18×9 HD+ de 5,5″ al Cat S42 este protejat împotriva zgârieturilor cu Corning® Gorilla® Glass 5, poate fi controlat cu degetele umede sau cu mănuşi și afiseaza continut vizibil chiar si în lumina directă a soarelui. Noul model al seriei, disponibil acum pentru precomanda la prețul de vânzare recomandat de producător de 249 €, beneficiază de experiența telefoanelor Cat și de un deceniu de cercetare și de dezvoltare a telefoanelor robuste, atribuind o rezistență fără egal acestui telefon esențial pentru munca de zi cu zi.

Smartphone-ul Cat S42 are un preţ de vânzare recomandat de producător 249€.