Samsung Electronics a dezvăluit astăzi cel mai ieftin smartphone al său, Galaxy A02s și noul Galaxy A12, facilitând accesul la inovația de ultimă generație pentru toate tipurile de utilizatori. Ambele dispun de o baterie de mare capacitate, un sistem multiplu de camere și un display imersiv generos.

Samsung Galaxy A02s

Specificații Samsung Galaxy A02s

Ecran: 6.5” HD+ TFT Infinity V
Procesor: Octa-core (1.8 GHz)
GPU: Neprecizat
Memorie: 3GB
Stocare: 32GB + card microSD
Camera: 13+5+2+2 megapixeli
Selfie: 5 megapixeli
Dimensiuni: 164 x 75.8 x 8.9 mm
Greutate: 205g
Baterie: 5000 mAh + 15W
OS: Android 10
Tehnologii: Bluetooth v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC
Preț: din februarie 2021

Lansarea Samsung Galaxy A02s

Samsung Galaxu A02s este cu siguranță cel mai ieftin din serie, sper să vină sub 100 de euro preț final. Are toate dotările la nivelul de bază, dar cu siguranță că poate îndeplini orice funcție, ca oricare alt smartphone.

Samsung Galaxy A02s oferă un ecran relativ mare, cu diagonala de 6.5 inch, dar este un display TFT cu rezoluția 1560×720 pixeli (HD+). Are formatul denumit de Samsung Infinity-V. Bineînțeles are bateria de lungă durată de 5.000mAh, care permite vizionarea fără întreruperi a conținutului online preferat, iar încărcarea rapidă de 15W, ajută utilizatorii să petreacă mai mult timp relaxându-se și mai puțin timp încărcând dispozitivul.

Camera principală de 13MP a lui A02s asigură surprinderea tuturor momentelor importante la o calitate uimitoare. Are în plus celelalte două lentile, un senzor de adâncime de 2 megapixeli, care le permite utilizatorilor să se concentreze pe cele mai mici detalii și o cameră Macro de 2 megapixeli pentru a aduce în prim-plan complexitatea cadrelor care trebuie a fi surprinse. Camera frontală pentru selfie este de 5 megapixeli.

A02s vine în nuanțe de alb și negru, va fi disponibil începand cu luna februarie 2021.

Galaxy A02 demonstrează încă o dată angajamentul nostru continuu de a dezvolta produse și experiențe care să se muleze pe posibilitățile financiare ale oricărui profil de utilizator, fără a face compromisuri. Aceste dispozitive amplifică și mai mult tot ceea ce admiram deja la seria Galaxy A, oferindu-le utilizatorilor inovații must-have la un preț accesibil”, a spus Tiberiu Dobre, şeful diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics România.