Cosmote Xplore este primul smartphone Android cu procesor quad-core lansat sub brand propriu de operator. Telefonul este produs de ZTE, este o ocazie bună și un model accesibil. Are dotări de nivel mediu, display de 4 inch cu rezoluție 800×480 pixeli, procesor quad-core la 1,2GHz, 1GB de RAM și spațiu de stocare de 4GB, plus card micro SD. Vine cu Android 4.1.2, are cameră foto de 5 megapixeli și WiFi sau Bluetooth 4.0.

Cosmote Xplore smartphone
Cosmote Xplore smartphone

Cosmote Xplore este un smartphone la preţ accesibil gțndit special pentru consumatorii români interesaţi de raportul bun calitate/preț.

Este compatibil cu tehnologia HD Voice

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

, astfel încât conversațiile vor avea o calitate audio de o claritate de cristal și zgomot de fundal redus, sporind acurateţea apelului. Cosmote Xplore oferă conectivitate Wi-Fi Direct și Bluetooth 4.0 și are o memorie RAM de 1GB și un spațiu de stocare de 4GB, care poate fi extins până la 32GB prin intermediul unui card microSD.

Cosmote Xplore are o baterie de tip Li-Ion de 1800mAh, Radio FM şi GPS pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare și vine cu o serie de aplicaţii utile pre-instalate, precum web’n’walk, Dolce Mobile TV, RadarMe, Mireo Navigation şi Tărâmul Basmelor powered by Cosmote.

Terminalul este disponibil în toate magazinele Cosmote și Germanos la prețul de 129 lei cu Cosmote Free M, încheiat pe o durată de 2 ani.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.