Samsung Galaxy Note 8 se lansează pe 23 august, iar imagini cu telefonul au circulat deja. De data asta însă este o imagine foarte aproape de realitate, adică așa va arăta la lansare, este probabil o imagine generată pe computer, dar arată bine. Iar mai jos, vedeți poza cu Note 8 afișată pe un Galaxy S8+, dacă vă uitați cu atenție se văd diferențele.
Update: la final și poza cu Note 8 având cameră foto duală și senzor de amprentă pe spate.

samsung galaxy note 8

Sursa foto: Evleaks

Poate fi admirat ecranul Infinity Display și marginile extrem de subțiri, iar diferența față de S8 va sta în primul rând în design-ul ușor modificat la colțuri, dar și celebrul S-Pen, care revine și la ediția de anul acesta. Deocamdată detaliile tehnice par relativ similare, doar că Note ar putea avea anul acesta 6GB de RAM pentru a ține pasul cu chinezii care bagă detalii tehnice maxime. Anul trecut Samsung a ignorat acest trend, iar detaliile Note 7 erau identice cu S7, diferența fiind dată de stylus. Dar proiectarea greșită Note 7 a dus la problema cu bateriile și astfel a dat mari bătăi de cap companiei. Să vedem ce vor face anul acesta.

Evenimentul de lansare Galaxy Note 8, Samsung Unpacked, a fost anunțat oficial pe 23 august. Eu am să văd telefonul abia pe 31 august, înainte de IFA Berlin. Pe 23 august ne vedem pentru un live-blogging și pe 31 august o să vă arăt noul telefon în mână și o să vă spun primele impresii. Probabil prin septembrie va fi oficial și în România. Este cu siguranță unul dintre telefoanele de top din a doua parte a acestui an.

Cum arată poza Note 8 pe ecranul unui Galaxy S8+

Este în continuare valabil zvonul că Samsung Galaxy Note 8 va avea prima cameră foto duală dintre telefoanele Samsung, dar în același timp nu prea cred că va fi așa. Pînă acum Samsung a ignorat această evoluție pe care nici Apple nu a lăsat-o la o parte. Dacă pun cameră foto normală, fanii Samsung știu că va fi o cameră foto foarte bună. Dar dacă vin cu modulul dual camera, ar putea avea parte de critici și nu de entuziasmul pe care mizează. Vom vedea la lansarea oficială.

Click pe imagine pentru varianta mare !

Sursa foto: The Verge

Via: Forbes.