Am primit pe surse primele imagini cu următoarele modele iPhone pe care Apple urmează să le lanseze în toamnă. Sunt doar două modele acum, pe care ei le numesc iPhone 6.1 și iPhone 6.5. Probabil după dimensiunea ecranului.

Acesta ar fi modelul iPhone 6.1 despre care știm doar că va continua designul lui iPhone X și pare să fie varianta compactă. Nu are buton de home pe partea principală și probabil că deblocarea se va face prin Face ID. Nu e foarte clar dacă se vede o cameră duală pe spate sau e doar loc pentru cameră și bliț. Oricum, ecranul este mai mare decât cel de la iPhone X.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Acesta ar fi iPhone 6.5 pe care alții îl numesc iPhone X Plus, adică modelul nou cu format inspirat de la X, dar cu ecran mai mare. Este ok, iPhone X doar părea să fie mare, în mână este de finuț, iar notch-ul reduce zona vizibilă. Întrebarea care rămâne este dacă acest model va fi cel foarte scump sau va fi o ediție mai ieftină. Circulă zvonuri că există în lucru și un model mare și ieftin.

Deocamdată știm că Apple ar trebui să lanseze în toamnă trei modele iPhone. În loc de unul modern și două clasice se pare că vom avea două moderne, cu design de X și un iPhone clasic pentru nostalgici. Zicea cineva că va fi un iPhone cu ecran LCD, posibil ăsta să fie.

Nu știm dacă numele va fi iPhone 9 și iPhone XI, sunt posibile multe variante de nume. Ce știm sigur este că lansarea va fi in septembrie, că Apple a cam scumpit telefoanele în ultimii ani, dar și performanțele sunt foarte bune.

Fotografiile sunt obținute de la producătorii de accesorii din China de Mobiledirect.ro și se spune că sunt deja în producție pentru a ajunge în magazine chiar înainte de lansarea telefonului. Deci nu sunt invenții sau Photoshop, ci poze reale cu ce se va lansa.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!