Taiwanezii au lansat azi oficial HTC Desire 10 Pro și Lifestyle, dispozitive cu dotări medii și preț bun, cu care vor să crească vânzările. Vă scrisesem eu că este un eveniment pe 20 septembrie.

htc-desire-10-pro-si-lifestyle

Seria Desire 10 ar vrea să fie un vârf de gamă pentru seria de modele accesibile Desire, la fel cum HTC 10 este vârf de gamă pentru seria de top.

HTC Desire 10 Pro

Modelul Pro are un ecran de 5.5 inch, IPS Full HD, procesor Mediatek Helio P10, versiunea octa-core, versiune cu 3GB de RAM și 32GB stocare internă sau 4GB de RAM și 64GB de stocare. Camera foto de pe spate are un senzor de 20 de megapixeli, iar cea frontală pentru poze selfie este de 13 megapixeli. Are o baterie integrată de 3.000 mAh, iar ca tehnologie de sunet are HTC BoomSound.

HTC Desire 10 Pro are și avantajul unui design interesant, atractiv. Slotul de carduri suportă noile microSD de pînă la 2TB.

HTC Desire 10 Lifestyle

Modelul mai accesibil are ecran de 5.5 inch cu rezoluție 720p, procesorul Qualcomm Snapdragon 400 de acum doi ani, variantă cu 2GB de RAM și 16GB de stocare și 3GB de RAM cu 32GB de stocare internă. Camera foto de pe spate are un senzor de 13 megapixeli, iar frontala de 5 megapixeli. Bateria integrată este de 2.700 mAh.

HTC Desire 10 Lifestyle are avantajul prețului, va costa circa 325 dolari. Modelul Pro are un preț mai mare, dar va fi lansat comercial spre finalul anului.

Via

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!