Compania taiwaneză a trimis azi invitații pentru o lansare pe 20 septembrie, iar analiștii spun că se lansează HTC Desire 10. Oficial, am primit doar acest link și imaginea de mai jos. Restul sunt speculații.

Update: oficial despre lansarea HTC Desire 10 Pro și Lifestyle.

htc-desire-10-pro-compressor

Sursa foto: HTC

Lansarea de pe 20 septembrie are un hashtag oficial: #BeEdgier, eu la prima vedere credeam că vor lansa primul concurent serios pentru S7 Edge, un telefon cu ecran curbat. Sincer, asta a fost reacția după ce am văzut imaginea și hashtag-ul.

 

Dar nu este așa. Din clipurile video postate pe pagina oficială se vede că ecranul nu este curbat, ci are o muchie mai diferită, probabil mai ascuțită.

htc-beedgier

Prima reclamă arată un senzor de amprentă, a doua un difuzor, probabil are ceva tehnologie audio, iar cea de-a treia o cameră foto cu lentilă mare și marginile #BeEdgier.

În mod sigur nu este vorba despre telefoanele Google Pixel, care vor fi lansate pe 4 octombrie în alt eveniment oficial. Dar vedem peste o săptămână ce mai lansează HTC.

Unele surse vorbesc despre HTC Desire 10 Pro. Cert este că afacerile HTC sunt pe trend ascendent, iar lasările din toamna asta ar trebui să marcheze relansarea afacerilor companiei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!