Sincer, Dorel a fost cel mai amuzant proiect românesc din zona smartphone, chiar dacă nu au auzit practic pe nimeni să fi cumpărat așa ceva. Dar, iată, Dorel a devenit model: cei de la Allview lansează două telefoane rezistente.

allview-e3-jump

Am auzit oameni care aleg telefonul rezistent după ce au crăpat de mai multe ori ecranul la telefoanele normale. Da, dacă le scapi pe ecran mereu poți să ai și Gorilla Glass 500, că tot se va sparge eventual. Da, poți sparge și un telefon rezistent, iar eu am reușit să înnec un telefon Samsung rezitent la apă. Dar industria merge mai departe.

Singurul telefon „românesc” rezistent despre care am auzit păreri pozitive – dar nu am testat niciodată unul – este iHunt.

ads

Allview a lansat modelele E3 Jump, cel din poză și M9 Jump, o variantă foarte ieftină, genul de telefon cu butoane ca pe vremea Nokia. Sigur, este de preferat pentru cei mai în vârstă care n-au interes să se acomodeze cu touchscreen-ul.

Allview E3 Jump are un ecran de 4.5 inch, procesor quad-core și 2 GB de RAM, 16GB de stocare și slot de carduri. Cameră foto de 5 megapixeli, frontala de 2 megapixeli, iar prețul este de 999 lei.