Elephone P9000 iese la iveală – există tot mai mult interes pentru brandurile mici din China, care produc terminale smartphone ieftine, dar bine dotate. Elephone este unul din jucătorii importanți, aveau deja un model în Top 10 telefoane din China 2015.

Elephone P9000
Elephone P9000

Informațiile nu sunt oficiale, dar prezentarea este aproape completă, detaliile fiind prezentate pe GizChina.

Elephone P9000

Terminalul a apărut și într-o reclamă prezentată la standul Elephone din magazinele retail, deci nu este tocmai o surpriză. Este un model smartphone cu marginile ecranului foarte subțiri, un trend foarte puternic la modelele considerate de top din China, începând cu Oppo R7. Se pare că firmele din China pun tot mai mult accentul pe design, nu doar pe partea de hardware unde stăteau foarte bine de obicei. Acest tip de design este dat de sticla de pe ecran, ușor curbată pentru  crea impresia de smartphone premium, oarecum în genul S6 Edge.

Elephone P9000 are un ecran de 5.5 inch, cu rezoluție Full HD, vine cu procesorul Mediatek Helio P10, un octa-core cu GPU Mali-T860, plus tehnologie LTE Cat 6, suținut de 4GB de RAM. Elephone P9000 are un preț de circa 349 dolari (1360 lei la cursul de azi) cu alte cuvinte este un smartphone de top cu preț accesibil, adică exact ceea ce caută majoritatea utilizatorilor obișnuiți de terminale Android.

P9000-elephone
Elephone P9000

Terminalele smartphone de acest gen sunt tot mai populare la noi și o să încerc să vă prezint mai des informații despre ele. Cum vi se pare Elephone P9000? Ați da banii pe el?