Extreme Smartphone X-Tel 9500 V2, unul dintre cele mai rezistente modele smartphone disponibile la ora actuală, vine și în România, conform oficialilor companiei. Este a doua variantă a unui telefon de succes, X-Tel 9500, considerat drept „Nokia 3310 din era smartphone” de publicațiile occidentale.

Extreme Smartphone X-Tel 9500 V2

Versiunea a doua are tehnologie 4G, fiind protejat pentru mai multe tipuri de probleme. Rezistă la apă, la șocuri, la căderi, dar și la ulei sau chiar la temperaturi scăzute ori ridicate. Rezistă de la -20 de grade Celsius la +80 de grade.

În același timp este un smartphone dual-SIM, cu un design ok pentru pasionați de sport, trekking, dar și pentru angajații care lucrează în medii dificile.

ads

Ecranul Extreme Smartphone X-Tel 9500 V2 este de 4 inch, protejat de Gorilla Glass 3, are certificare IP68 și Mil-Std 810G. Prodesoul este quad-core la 1.4GHz, are 2GB de RAM și 16GB de stocare internă, cameră foto cu senzor de 8 megapixeli Sony și frontala de 5 megapixeli.

Ca funcții și tehnologii inedite, are butoane de Apel și Respingere apel, buton de SOS pe laterală, buton de cameră foto, este dual-sim activ, ambele numere se pot utiliza simultan, bateria este de 2.800 mAh și se poate schimba. Dispune de Bluetooth și NFC pentru conectarea wireless, cântărește 170 de grame.

Compania producătoare, Extreme Smartphone, este olandeză. Prețul oficial este de 430 de euro.

Mai multe detalii găsiți și pe site-ul lor.