Android G1

T-Mobile a anunţat astăzi lansarea primului smart phone cu sistem operare Android în parteneriat cu Google. Telefonul va fi disponibil în curând doar pentru clienţii T-Mobile de pe două continente. Noul T-Mobile G1 combină  funcţionalitatea touch-screen şi tastatura QWERTY cu experienţa mobilă Web ce include serviciile Google de care milioane de oameni.
Cu o interfaţă intuitivă şi acces one-touch pentru Google Search, T-Mobile G1 este primul telefon care permite accesul pe Piata Android unde clientii pot gasi si descărca aplicaţii pentru a-şi extinde şi personaliza telefonul în funcţie de stilul lor de viaţă.

Clienţii T-Mobile din USA au posibilitatea să-şi comande T-Mobile G1, în număr limitat începând de astăzi pe site-ul www.T-MobileG1.com. Acest dispozitiv va fi disponibil în magazinele de retail T-Mobile selecţionate şi online în USA începând cu 22 octombrie 2008 la preţul de 179 dolari. T-Mobile G1 va fi deasemenea disponibil în Marea Britanie începând din noiembrie 2008, iar în Europa în prima parte a anului 2009 în ţări precum Germania, Austria, Cehia şi Olanda.