Samsung Galaxy Note 7, se pare că totuși va fi 7, are parte de un teaser care spune “Write on the Edge”, ceea ce pare să indice că va avea ecran curbat. Sigur, nu e 100% sigur că ăsta e teaser oficial.

galaxy note 7

Imaginea este dată pe surse anomime și poate fi doar o grafică realizată de un pasionat. Deocamdată e greu de zis de ce ar renunța Samsung la Note 6, cum era în program , să treacă direct la 7. Iar dacă există versiune Edge, oare vom vedea și variantă fără ecran curbat?

Nu știm, iar lansarea este în prima săptămână din august. Mai avem aproape două luni pînă atunci.
Deși am cam prezentat toate zvonurile despre Note 7, acum am auzit o chestie nouă. Pe lângă ecranul Super AMOLED de 5.8 inch, 2560×1440 pixeli, plus cei 6GB de RAM, acum cică are un procesor special, Snapdragon 823. Camera foto este de 12 megapixeli, cu noua tehnologie de la S7, probabil cu stabilizare optică.

Snapdragon 823 nu este oficial încă, dar circulă zvonuri despre el. Este următorul podus Qualcomm după Snapdragon 820 și va fi fabricat pe o tehnologie mai minimalistă, pe 10 nanometri dacă se confirmă zvonurile. Este tot quad-core, dar urcă la 2.2 GHz și ar avea performanțe cu 18% peste versiunea anterioară. Mă aștept și la un consum energetic mai eficient.

La noi ar putea ajunge oficial doar versiunea cu Exynos 8890, ca la S7, cu posibile modificări.