Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat în a doua parte a anului, oficialii companiei confirmă în presa coreeană ideea că nu vor abandona seria Note. Compania va prezenta luna asta rezultatul raportului privind Note 7, iar apoi va pregăti terenul pentru lansarea Galaxy S8 și Note 8, spun oficialii citați de Business Korea.

Oficialii Samsung au confirmat de asemenea lansarea Galaxy S8 în luna aprilie, ceea ce înseamnă că nu vom vedea un produs nou la Mobile World Congress. Probabil prima parte a anului va fi dedicată lansării dispozitivelor ieftine, precum seria Galaxy A, care tocmai a fost confirmată oficial.

Probabil spre finalul lunii ianuarie vor publica concluziile investigației privind Note 7, telefonul al cărui design prea îndrăzneț s-a soldat cu explozia bateriilor și un scandal de nivel global. Apoi în februarie și martie vor prezenta tot mai multe detalii privind Galaxy S8 și terminalul va fi lansat la început de aprilie. Samsung Galaxy S4 a fost lansat în aprilie, tot la New York, cum se anunță și acum. Probabil vor să copieze calendarul de atunci, iar asta înseamnă că Note 8 se va lansa în septembrie.

ads

Cameră foto duală și alte tehnologii

Ca de obicei Galaxy S8 și Note 8 vor fi prezentate ca având cele mai avansate tehnologii. Vedeți mai sus un patent depus de Samsung la autoritatea coreeană, prin care vor să folosească camere foto duale. Nu cred că S8 va avea o astfel de cameră, dar pentru Note 8 este foarte posibil să o aducă. Pare să fie o lentilă wide și una normală, iar soft-ul folosește informațiile de la ambele pentru a crea imagini mai bogate în detalii. Sau poate funcția de a face zoom optic.

Conform interviului, S8 va avea tot ecran Super AMOLED 2K (2560×1440 pixeli), iar Galaxy Note 8 va avea opțiunea unui ecran 4K (3840 x 2160 pixeli). Sper să nu fie toate modelele 4K, consider tehnologia inutilă și consumatoare de baterie, dar este posibil să fie așa.