Ne pregătim de lansarea Samsung Galaxy SIII, din câte țin minte chiar zilele trecute scria cineva că evenimentul va fi în aprilie sau mai. Succesorul celui mai bine vândut smartphone al sud-coreenilor va aduce cu siguranță niște tehnologii noi. Design-ul se menține în linia “seamănă cu iPhone”, să vedem materialele cum vor fi anul ăsta. Și mai ales, să aflăm prețul.

Seamănă cu imaginile de la lansarea oficială SGSIII…

Galaxy S3
Galaxy S3

Între timp, mai apărut o imagine care pare desprinsă din aceeași serie. Sunt date din surse diferite, una provine din SUA și a fost postată pe Reddit. A doua, mai jos, a apărut în Olanda, pe un blog de specialitate. Da, seamănă. Pare un terminal ultrasubțire, dar sper să nu fi renunțat de tot la baterie 🙂

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

samsung galaxy s3

Zvonurile vorbesc despre o lansare oficială Samsung Galaxy S3 la Londra, pe 22 mai.
Diagonala ecranului a fost stabilită acum la 4,8 inchi, nici ca Note, dar nici ca Nexus. Ar putea fi o alegere bună. Despre procesor, tocmai v-am scris.

 

Via 1, 2

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.