Samsung Galaxy S4 mini apare în câteva articole „pe surse”, dar tind să cred că este real după ce sud-coreenii au lansat S3 mini. Se pare că oamenii anticipează faptul că mulți clienți vor considera ecranul de 5 inchi de la Galaxy S4 drept gigantic, așa că vor avea și o ediție mini. Dar se pare că în 2013 Samsung va avea un S4 mini mai bine dotat decât era S3 mini anul trecut. Dar încă nu face un vârf de gamă din ediția mini. În poza de mai jos ar trebui să fie și „dovada” că acest proiect este real.

Samsung Galaxy S4 + S 4 mini
Samsung Galaxy S4 + S 4 mini

Galaxy S4 mini

Dacă se dovedesc reale informațiile. Galaxy S 4 mini va avea un display cu diagonală de 4,3 inch, Super AMOLED (256 ppi densitate) și un procesor dual-core la 1,6GHz.

Samsung GT-I9190 are ca platformă software Android 4.2.2 Jelly Bean și are aceeași interfață specifică, TouchWiz. Vestea cea mai bună ar fi că prețul Galaxy S4 mini este semnificativ mai mic decât cel al Galaxy S4.

Primele informații despre S4 mini apăruseră aici.

ads

Totuși, în imagine ar putea fi un S4 și un S3 la fel de bine. Și deja Samsung are alte zeci de terminale alternative, deci un S4 mini n-are foarte mult sens. Rămâne să vedem.