Huawei Hunor 8 Pro s-ar putea lansa în aprilie în Europa, conform unor zvonuri. Sursele spun că este de fapt modelul Honor V9 care a fost deja prezentat în Asia, un terminal bine dotat și cun un preț bun.

Invitația este pentru 5 aprilie și nu conține alte informații, de fapt restul sunt speculații.

Huawei Honor 8 Pro

Terminalul este foarte bun, are un ecran de 5.7 inch, cu rezoluție 2K (2560×1440 pixeli), iar procesorul de top HiSilicon Kirin 960 este acompaniat de 6 GB de RAM. Acceleratorul grafic este unul foarte performant, Mali-G71 MP8. Este adevărat, nu are cameră foto duală, dar are un senzor de 12 megapixeli, iar camera frontală este de 8 megapixeli. Sunt două variante ale acestui telefon, modelul de 64GB cu 4GB de RAM, variantă cu preț mai bun, dar și 128GB cu 6GB de RAM, care va fi pentru pasionații de performanțe maxime. Dar și o versiune relativ scumpă.

Bateria integrată este de 4.000 mAh, deci va avea o autonomie bună. De asemenea, este de notat că va veni cu Android 7.0 din prima. Telefonul are mufă de 3.5 mm jack, dar și o mulțime de tehnologii audio pentru a asculta cea mai bună muzică. Evenimentul de pe 5 aprilie ar putea să fie despre alt terminal, dar acest lucru nu face ca Huawei Honor 8 Pro să fie mai puțin interesant. Modelul cu 64GB și 4GB de RAM are acum un preț de 465 de euro, iar cel de top va avea un preț de aproximativ 550 de euro.

Huawei a lansat brandul Honor ca pe o divizie separată, cu produsele proprii și strategia proprie. Este un brand care se adresează tinerilor, celor care caută un smartphone diferit, nu doar performant. În acest timp, circulă și zvonul că ar putea fi lansat în aprilie Honor Magic. Mie mi se pare o greșeală, dat fiind faptul că Magic are dotări slabe. Dar dacă ar avea vreun preț foarte bun, poate va avea succes. Sau poate Huawei lansează ambele modele.

ads