Tocmai v-am scris de Honor Magic6 Pro, iar la scurt timp am primit informația că Magic6 Lite este deja aici. Pare să fie doar un Magic 5 Lite reactualziat.

Honor Magic6 Lite

Cum este Honor Magic6 Lite

Honor a anunțat azi disponibilitatea în magazine a noului smartphone Honor Magic6 Lite. Datorită tehnologiei Honor Ultra-Bounce Anti-Drop, display-ul Honor Magic6 Lite are o rezistență crescută la șocuri și o durabilitate peste medie (spun ei). Este certificat de SGS cu Five Star Overall Drop Resistance, include o tehnologie avansată de amortizare, cu ajutorul unor materiale nou dezvoltate, crescând capacitatea de absorbție a șocurilor cu până la 1,2 ori. Asigură o protecție mai bună în cazul căderilor de la o înălțime de până la 1,5 metri.

Echipat cu un ecran curbat AMOLED impresionant de 6,78 inch, Honor Magic6 Lite are o rezoluție 2652×1220 pixeli, o gamă de culori DCI-P3 de 100% . Include inclusiv 1920Hz PWM Dimming, Low Blue Light, Dynamic Dimming și Circadian Night Display, care răspund nevoilor generației actuale, mereu conectată, care petrece multe ore în fața ecranelor.

Honor Magic6 Lite oferă un sistem de trei camere format dintr-un senzor principal de 108MP, o cameră ultra-wide de 5MP și o cameră macro de 2MP. Camera de 108MP este echipată cu un senzor generos de 1/1,67 inch și o diafragmă mare de f/1,75, permițându-i să capteze mai multă lumină și să producă imagini vibrante. De asmenea, camera oferă un zoom 3X.

Pe lângă camera principală, camera ultra-wide de 5 MP oferă un câmp vizual de 110°, perfect pentru a surprinde peisaje extinse, fotografii de grup sau capodopere arhitecturale. Honor Magic6 Lite dispune, de asemenea, de o cameră macro de 2MP cu o distanță minimă de focalizare de 4 cm.

Datorită performanței remarcabile a bateriei, Honor Magic6 Lite obține distincția DXOMARK Battery Gold Label. Este echipat cu o baterie de 5300mAh. Mai mult, bateria promite că va avea 80% din capacitatea sa chiar și după 1.000 de cicluri de încărcare.

Telefonul vine echipat cu Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1, oferind o creștere de 35% a performanțelor GPU și o creștere de 40% a eficienței CPU comparat cu modelele anterioare. Rulând pe ultima versiune MagicOS 7.2, bazată pe Android 13, Honor Magic6 Lite oferă acces la o serie de funcții îmbunătățite și personalizate. Honor Docs Suite și altele permit o experiență mai inteligentă și mai comodă pentru munca de la distanță.

Honor Magic6 Lite este disponibil în trei variante de culoare – Sunrise Orange, Emerald Green și Midnight Black. Începând de astăzi, 15 ianuarie 2024, poate fi achiziționat de la operatori și retaileri la un preț de vânzare recomandat de 1799 lei.