Honor și-a unit forțele cu brandul de lux de modă italiană Moschino pentru a crea o gamă de smartphone-uri atractive. Gama Honor x Moschino include două versiuni în ediție limitată a telefonului vârf de gamă co-proiectat Honor View 20.

Parteneriatul marchează o etapă importantă a expansiunii globale a companiei Honor, reprezentând o combinație perfectă între performanța high-end și moda de lux.
Inspirată de individualitate și diversitate, colaborarea scoate în evidență cele două valori comune ale Honor și Moschino, stabilind și implicând o comunitate bazată pe aceste principii.

Colaborarea Honor x Moschino

Honor View 20 revoluționează smartphone-urile vârf de gamă tradiționale, atât în materie de dimensiune, cât și de stil. Este primul smartphone care utilizează tehnologia nanolitografică avansată pentru a dezvolta o nano-textură invizibilă pe carcasa telefonului. Învelișul și textura creează un gradient de culoare viu și dinamic în formă de V, cu un efect strălucitor atractiv. Odată cu lansarea celor două telefoane exclusive Honor x Moschino, în variantele phantom red și phantom blue, iubitorii de modă pot face o declarație de stil și mai îndrăzneață. Pe fiecare telefon, fundalul are fie două semne de întrebare Moschino, fie ursulețul emblematic Moschino.

ads

Aceasta este prima colaborare a brandului Moschino cu un brand de telefoane, sub îndrumarea lui Jeremy Scott, cunoscut pentru design-urile sale excentrice și pline de umor. Parteneriatul dintre Honor și Moschino demonstrează dorința ambelor branduri de a explora noi modalități de depășire a granițelor prin originalitate. Cu această nouă colaborare, Honor a deschis calea pentru colaborări cu alte branduri de modă și trece dincolo de limitele brandului pentru oportunități viitoare.

Brandul italian de lux Moschino a fost înființat în 1983 și a ajuns în prim-planul scenei internaționale de modă prin design-urile sale îndrăznețe și originale. În 2013, Jeremy Scott a fost numit director de creație, iar brandul a atins noi culmi prin modelele sale originale surprinzătoare, care au adus un omagiu conceptelor originale ale lui Franco Moschino, fiind infuzate și cu viziunea unică și umorul lui Scott. Moschino S.p.A este deținătorul brandurilor Moschino.