Honor, brandul Huawei pentru tineri, a lansat în Europa cel nou model vârf de gamă, Honor View 20, un model care a fost prezentat oficial la CES 2019 .

Honor View 20

 

În cadrul evenimentului de lansare de la Paris, oficialii au scos în evidență cinci funcții în premieră mondială ale Honor View 20, printre care: camera foto de 48MP, camera frontală de 25MP integrată în ecran, chipset-ul AI 7in Kirin 980, tehnologia AI Wi-Fi Triple-Antenna și designul cu nano-textură aurora. Honor View 20 a câștigat la începutul acestei luni numeroase premii la CES 2019 din Las Vegas datorită acestor realizări în materie de inginerie.


Camera foto principală a telefonului Honor View 20 are la bază senzorul Sony IMX586 de 48MP, cu dimensiunea de 1/2 inch și pixeli de 1,6μm în matrice Quad Bayer. Senzorul, amplificat de chipset-ul Kirin 980, suportă un nou mod AI Ultra Clarity la 48 MP care realizează fotografii cu detalii și claritate de neegalat.

ads

Camera face mai multe fotografii de 48MP simultan și combină cele mai bune detalii din fiecare fotografie pentru a crea o singură imagine de 48MP. Procesorul Kirin 980 NPU procesează fotografia folosind un algoritm AI avansat – este evaluată calitatea fotografiei, detaliile din zonele întunecate sunt optimizate și culorile sunt ajustate pentru a fi mai vii. â

Camera secundară 3D este capabilă să creeze o nouă dimensiune în fotografie și videografie, aducând o ușurință mai mare în utilizare și mai mult divertisment. Camera 3D colectează informații despre formele obiectelor în funcție de timpul de tranzit al semnalelor luminoase pentru a permite detectarea adâncimii, urmărirea scheletului și captarea în timp real a mișcării. Această cameră poate transforma Honor View 20 într-o consolă de jocuri controlate de mișcare, permițându-le utilizatorilor să joace jocuri de mișcare 3D mai mult ca niciodată. Acum, aceasta suportă Fancy Skiing și Fancy Darts.

Designul uimitor al telefonului Honor View 20 aduce camera frontală integrată în ecran (o cameră frontală de 25MP ). Ecranul All-View oferă o experiență de vizionare bună și un raport ecran-corp de 91,8%. Inginerii Honor utilizează un design cu suport tampon pentru a plasa cu precizie camera frontală sub un orificiu transparent extrem de mic, de 4,5 mm, creat prin procese de litografie. Honor View 20 depășește camerele concurente integrate în ecran, păstrând structura și rezistența ecranului și asigurând în același timp o mai bună utilizare și calitate a fotografiilor.

Honor View 20 este și primul smartphone care utilizează nanolitografia pentru a crea o nano-textură, un gradient de culoare viu și dinamic în formă de V, cu un efect strălucitor. Corpul curbat 3D integrat al smartphone-ului, cu un design arcuit, are numai 8,1 mm grosime și este un amestec de metal și textură de sticlă.


Marcând lansarea noului smartphone vârf de gamă, Honor a colaborat cu brandul italian de modă de lux Moschino pentru a crea o gamă exclusivă de produse, incluzând un Moschino Honor View 20 co-proiectat, o husă ștanțată cu ursulețul Moschino și accesorii concepute special, un fashion-statement perfect pentru fashionistele pasionate de telefoane. Gabriele Maggio, director executiv al Moschino, a participat la lansarea de la Paris și a împărtășit abordări esențiale ce țin de importanța design-ului.

Honor a colaborat și cu Epic Games pentru a duce experiența jocului Fortnite la următorul nivel. În cadrul acestei colaborări, deținătorii de Honor View 20 vor avea acces exclusiv la echipamentul Honor GUARD din Fortnite. Jocul rulează pe Honor View 20 la 60 de cadre pe secundă.

Honor View 20 dispune de Wi-Fi Triple-Antenna, tehnologie care previne slăbirea semnalului atunci când mâinile utilizatorului acoperă receptorul, baterie de 4.000 mAh pentru gaming neîntrerupt de lungă durată și memorie internă mare.

Honor View 20 vine cu capabilități AI care oferă experiențe personalizate și ușor de utilizat. Camera 3D și capabilitatea AI ale modelului Honor View 20 pot să identifice peste 100 de tipuri de alimente și să furnizeze informații despre calorii pentru a ajuta la menținerea unui stil de viață sănătos. AI poate identifica, de asemenea, peste 300 de repere faimoase și 100.000 de picturi din întreaga lume.


Honor View 20 va fi disponibil pentru achiziționare începând cu 22 ianuarie 2019 – în România va fi disponibilă doar varianta phantom red. Prețul este de 569 Euro pentru varianta de 6GB RAM + 128 GB ROM și 649 Euro pentru varianta de 8GB RAM+ 256GB ROM.