HTC Desire 10 ar urma să fie un model smartphone mai ieftin pentru fanii brandului, care de asemenea moștenește din dotările și detaliile tehnice ale lui HTC 10. Nu este deocamdată confirmat oficial, dar se aude că lansarea ar fi în septembrie.
Update: oficial despre lansarea HTC Desire 10 Pro și Lifestyle.

HTC-Desire-10-compressor

Via Techtimes

HTC Desire 10

Pe lângă seria de terminale flagship , HTC a păstrat seria Desire pentru telefoane mai ieftine. Unele modele au fost ok, altele cu probleme. Am testat doar un Desire 600, care se restarta din senin când ți-era lumea mai dragă. Nu am putut să-l repar nici după factory reset. Probabil se încingea procesorul prea tare sau ceva de gen.

Totuși, există utilizatori mulțumiți de terminale Desire, iar pentru ei taiwanezii ar putea pregăti un model mai bine dotat. Desire 10 ar trebui să fie un “model de nota 10” cum a fost prezentat și vârful de gamă, HTC 10. Taiwanezii nu au vândut prea multe terminale scumpe, alegând un nivel de preț comparabil cu LG G5, Galaxy S7 și alte modele de top. HTC Desire 10 ar trebui să aducă din funcțiile HTC 10 la un preț mai competitiv pentru a crește vânzările și cota de piață a companiei. Da, am citit pe undeva că deja fac reduceri și la HTC 10. O practică care îi va enerva tocmai pe fanii care au cumpărat deja modelul.

HTC Desire 10 ar putea avea același ecran de 5.2 inch, dar cu un procesor mai economic, carcasa fiind din plastic, ca de obicei la seria Desire. Probabil nu va avea 4GB de RAM, nici stocarea enormă de la HTC 10. Dar va fi un telefon prietenos, care să concureze în zona de preț de circa 300-400 de dolari, unde se bat acum toate marile companii și unde probabil se vor face cele mai mari vânzări în cursul acestui an.

Din păcate va trebui să așteptăm luna septembrie pentru a afla detalii despre HTC Desire 10.

htc-desire-10-compressor (1)