HTC M7 apare în primele fotografii realiste azi, au mai fost câteva zvonuri despre super-smartphone-ul taiwanezilor, dar arătau pozele la fel ca Galaxy S4, deci nu avea rost să scriu. Acum vedeți în poză cu totul altceva. Ar fi bine să arate așa, este în linie cu telefoanele HTC premium. Detaliile tehnice ale HTC M7 erau deja cunoscute, le găsiți mai jos. Cu tot cu textul original.

UPDATE: HTC M7 se numește de fapt HTC One și a fost prezentat oficial în seara asta (19.2.13).

HTC M7
HTC M7

Nici această imagine nu este oficială, dar pe de altă parte nici nu arată aiurea.
M7 s-ar putea să fie doar un nume de cod, iar numele comercial al telefonului poate fi din seria One fără bătăi de cap. Vom vedea.

ads

HTC M7

HTC M7 este următorul hit pregătit de taiwanezi, succesorul lui One X, cel mai popular smartphone al lor din 2012. Au apărut doar detaliile tehnice ale lui M7, dar putem povesti un pic despre ele și despre planurile de viitor. HTC One X a fos tvârful e gamă pentru anul în curs și a fost actualizat în toamnă cu versiunea One X+. Dar HTC M7 este cu totul altceva. Nu cred că e numele final, doar un nume de cod.

HTC M7
HTC M7

În primul rânf, HTC M7 va fi lansat cu Android, dar este posibil să aștepte Android 5, care s-ar putea să nu întârzie foarte mult. Personal cred că Android 5 așteaptă lansarea Blackberry 10 pentru a contracara oferind funcții și design similar. HTC M7 ar urma să fie lansat în februarie la Mobile World Congress, sper să fiu acolo din nou și să vă povestesc despre terminal. Totuși, după cum notează UnwiredView, M7 nu mai aduce atâtea noutăți câte a avut One X comparat cu generațiile anterioare.

Terminalul de top are primul display Full HD de 4,7 inchi – adică nu-i nici prea mare, dar dotat cu tehnologie de imagine foarte bună (468 ppi). Procesorul este Snapdragon, un quad-core la 1,7 GHz, iar de data asta vine cu 2GB de RAM. Dacă vine cu Android 4.2 Jelly Bean, HTC cu siguranță va instala interfața sa, HTC Sense, acum la ediția 5.

Memoria internă este de 32GB, dar s-ar putea să aibă și alte variante. Camera foto are un sezor nou, de 13 megapixeli, botezat Cine-sensor, adică ar fi optimizat pentru filmare. Camera frontală este de 2 megapixeli, capabilă de filmare Full HD. Bateria a crescut și ea la 2.300 mAh. Evident, nu lipsește tehnologia audio Beats.