HTC One E8 este versiunea de plastic a lui HTC One m8, despre care se discuta zilele trecute, confirmat oficial. Ca de obicei, după ce au râs de plasticul folosit de Samsung și au insistat cât de „cool” este metalul folosit de ei, taiwanezii s-au văzut nevoiți să adopte plasticul din rațiuni de costuri. Desigur, păstrează design-ul excelent al modelului de top. Va exista și o versiune dual-SIM pentru pasionații care au nevoie de așa ceva… Lansarea ar putea fi în cursul lunii iunie.

HTC One E8
HTC One E8

HTC One E8 va fi lansat doar pe anumite piețe, nu știm încă dacă va ajunge oficial la noi. Dar maimult ca sigur vor fi magazine online care îl vor aduce la ofertă. Deocamdată nu știm nimic nici despre prețul acestui model, doar că va fi mai accesibil.

HTC One E8 vine în versiuni colorate: albastru, roșu, negru sau alb, iar detaliile tehnice par similare cu One M8. Display-ul este Full HD de 5 inch, Android 4.4.2 KitKat, BlinkFeed, control prin gesturi (Motion Launch) și BoomSound. În loc de camera duală de 4 megapixeli noul model aduce un senzor de 13 megapixeli, plus o cameră de 5 megapixeli pentru selfie-uri.

Bateria terminalului este de 2,600 mAh, cam puțin pentru un dual-SIM. Voi ce credeți, va prinde?

ads