Apărut pe surse sub numele One E9, noul terminal al taiwanezilor a apărut oficial pe site-ul lor sub numele HTC One E9 Plus. Restul detaliilor tehnice se confirmă, doar că avem și imagini oficiale. Din păcate nu știu dacă va veni rapid în România. 

HTC One E9 Plus
HTC One E9 Plus

HTC One E9 Plus

Nu a fost nicio lansare oficială și niciun comunicat de presă pe această temă. Telefonul, după zvonurile de pe Internet, a apărut oficial pe site-ul HTC China. Probabil și este destinat pieței din China, de-aia zic că sunt slabe șanse să îl vedem în Europa curând.

HTC One E9 Plus are un display de 5,5 inch cu rezoluție 2K (2560×1440 pixeli) de o calitate foarte bună și peste vârful de gamă One M9. Procesorul de data asta este însă diferit, un octa-core de la Mediatek, la 2.0 GHz. Modelul de top vine cu Snapdragon 810. Terminalul are 3GB de RAM și 32GB intern, plus slot de carduri de memorie. Acceleratorul grafic este un PowerVR G6200. De asemenea, camera foto este de 20 de megapixeli pe spate, dar frontal este o cameră foto de 13 megapixeli, cred că una din cele mai bune alegeri la ora actuală. HTC a avut mega-succes și cu Eye care avea tot 13 megapixeli la camera frontală. Vine cu Android 5.0, iar la capitolul probleme aș cita bateria de doar 2.800 mAh.

Deci se confirmă toate zvonurile.

Unii comentează că ar putea fi totuși două modele, E9 cu detaliile de mai sus și E9 Plus care ar avea ecran mai mare și baterie mai mare. Doar că HTC nu ar fi completat oficial paginile celor două, chestie pe care o vor face după comunicatele de presă. Sau după lansarea oficială.

Dacă apare ceva oficial vă anunț imediat.

Via Gadgets.Ndtv