HTC One M9+ sau M9 Plus, nu știm exact acum, a apărut neoficial pe câteva site-uri și feed-uri de Twitter. Pare un produs real, deși oarecum ilogic, vestea bună fiind că nu este de 6 inch precum Max de anul trecut. Deși dacă mă gândesc bine cred că vor face și anul ăsta vreun phablet, prea e multă agitație cu modelele astea mari.

htc-one-m9-plus

HTC One M9+ ar urma să fie cu ecran de 5,2 inch dacă informațiile se dovedesc reale. În rest are aceleași dotări ca M9 – de-aia spun că este oarecum ilogic. Ecranul mai mare, cu rezoluție 2K (2560×1440 pixeli), va consuma mult mai repede bateria care este identică, de 2840 mAh. Pe de altă parte, HTC tocmai au fost criticați, inclusiv în cele mai proaspete review-uri, că nu au adus chestii noi, care să justifice achiția. Atunci fac diverse modificări de acest gen.

Se pare că procesorul va fi cel octa-core de la Mediatek, ca și la varianta One E9 (5,5 inch) sau va fi cu Snapdragon 810, ca și versiunea lansată. Nu e foarte clar, fiind zvonuri. Sau, poate vor fi două variante și în cazul ăsta. Cei 3GB de RAM și 32GB de stocare internă par să fie incluși, iar ambele variante HTC au card micro SD. Variantele de accelerator grafic sunt Adreno 430 în cazul Qualcomm și PowerVR G6200 pentru Mediatek.

Să vedem care dintre informații se confirmă și care nu 🙂

Sursa: OnLeaks