HTC One Max 2, botezat și HTC Prime, a fost prezentat azi în detaliu alături de un model nou HTC One Mini 2, desre care vă scriu mai târziu. Din punctul meu de vedere HTC One Max a fost un eșec. Cu un display uriaș și fără alte funcții în plus nu a fost altceva decât un model phablet să aibă și taiwanezii unul în listă. HTC One Max 2 pare să fie diferit, dacă zvonurile se confirmă.

htc one m8 prime

Sursa foto.

HTC One M8 Prime, sau HTC One Max 2, va avea un display de 5,5 inch, ceea ce ar fi excelent, de nivelul competiției, fără să devină tabletă. Se zvonește că rezoluția ar fi QHD, adică 2560×1440 pixeli, iarăși o premieră. De asemenea va avea cel mai puternic procesor de anul acesta, Qualcomm Snapdragon 805, care este încă în lucru.

LG G3 ar putea avea acest gen de display. De asemenea se spune că Galaxy S5 va avea o ediție premium, cu body metalic și ecran de acest gen. Probabil vor avea același furnizor pentru display-uri pentru terminalele de top. Snapdragon 805 APQ8084 SoC va fi produsul de top anul acesta și va aduce tehnologii noi de conectare și probabil un preț pe măsură. Terminalul ar putea avea 3GB de RAM, la nivel cu Note 3.

Circulă de asemenea un zvon legat de camera foto. HTC One M8 Prime ar putea avea o cameră foto cu doi senzori (ca la One m8, dar de un nivel mai bun). Cei doi senzori vor fi de 5 megapixeli pentru chat și selfie-uri și 18 megapixeli pe spate.

Sursa articolului este Evleaks, ca de obicei:

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!