Eu v-am scris deja despre HTC One Mini 2, dar acum a venit și confirmarea oficială, cu toate specificațiile tehnice. Măcar suntem siguri că design-ul este similar, ceea ce este un mare avantaj. Dar la partea de hardware, aceeași dezamăgire. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 400, un quad-core economic la 1,2GHz, 1GB de RAM, 16Gb de stocare internă și slot pentru carduri de memorie. Ecranul de 4,5 inch are rezoluția 720p, nu este Full HD. Dar cred că la dimensiunea aia poate fi ok.

HTC One mini 2
HTC One mini 2

HTC One mini 2 vine cu Android 4.4 Kitkat și cu versiunile noi de software HTC, Sense 6.0, Blinkfeed, BoomSound și altele.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Acest model are cameră foto de 13 megapixeli pe spate, sigur vor ieși fotografii mai bune decât cele făcute cu One m8. Pe față are 5 megapixeli pentru selfie-uri reușite.

Bateria litiu-ion este de 2.100 mAh.

Știm doar că ajunge în magazine în iunie 2014. Nu știu acum prețul oficial.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!