imprimanta foto huawei

Cadou imprimantă foto pentru cei care cumpără Huawei P30

Huawei a anunțat oficial că oferă un nou cadou la achiziționarea smartphone-ului Huawei P30. Timp de două săptămâni, în perioada 2 – 15 mai, oricine cumpără un telefon Huawei P30 va primi o imprimantă foto portabilă Huawei. Campania este valabilă în Huawei Experience Shop Afi Cotroceni, dar și în magazinele partenere Huawei.  
Huawei-p30 lite

Huawei P30 Lite este la precomandă în câteva țări

Huawei P30 Lite apare în unele țări cu precomandă activă, iar livrarea este din 10 aprilie. Modelul a fost prezentat oficial pe site-ul companiei și ilustrat cu o poză pe care scrie Huawei Nova 4e. Se confirmă cam toate detaliile pe care le prezentasem anterior. Update: Huawei P30 lite pret lei in Romania ->>

Preț Huawei P30 în România la precomandă

Seria Huawei P30 este disponibilă la principalii operatori de telefonie din România și magazinele online specializate, la precomandă fără abonament, dar și la oferte speciale. Am ales câteva dintre exemplele oficiale mai jos. Livrarea modelelor Huawei P30 și P30 Pro începe din data de 3 aprilie 2019.

Huawei P30 a fost lansat azi oficial

Huawei P30 a fost lansat oficial în cadrul evenimentului oficial din Paris, am scris live aici. Este modelul mai accesibil dintre cele două, are ecranul mai compact și este un display plat, nu are marginile curbate. P30 are bateria ceva mai mică, iar camera foto de pe spate are doar trei lentile, în rest seamănă […]
Huawei-P30-Lite-

Huawei P30 Lite – detalii tehnice complete

Huawei P30 Lite face parte din noua generație care se lansează săptămâna viitoare, dar modelul Lite ajunge în general în magazine mai rapid decât celelalte. Nu am găsit încă decât SEO-spam în magazinele românești, da puteți vedea huse P30 Lite aici și sunt convins că va ajunge rapid.
detalii tehniceHuawei-P30---P30-Pro-2

Detalii tehnice complete Huawei P30 și Pro

Detaliile tehnice Huawei P30 și Huawei P30 Pro au fost publicate online, cu aproape 11 zile înainte de lansarea oficială. Informațiile au fost publicate prima dată de Roland Quandt pe WinFuture. Eu am găsit articolul datorită celor de la PhoneArena.
Huawei P30 Pro leak

Huawei P30 Pro ar putea fi iar terminalul foto al anului

Huawei P30 Pro, la a cărui lansare oficială va fi abia pe 26 martie, la Paris, ar urma să aibe patru camere foto pe spate și va fi iarăși telefonul foto al anului. Știm deja detalii despre Huawei P30, iar recent am citit și despre P30 Lite care va fi favoritul publicului.

Huawei P30: detalii tehnice, procesor și preț

Huawei P30 ar urma să fie lansat la Mobile World Congress în Barcelona, în februarie 2019. Următorul vârf de gamă al companiei chineze trebuie să aducă camere foto îmbunătățite, detalii tehnice noi și schimbări de design. Unele zvonuri, precum cel privind un procesor nou, par să fie exagerate și am să comentez mai jos ce […]