Huawei P9, următorul vârf de gamă pentru compania chineză, se lansează oficial pe 6 aprilie. Sunt cunoscute, pe surse, câteva detalii interesante privind acest smartphone, dar mai e un pic și aflăm totul oficial.

huawei p9

Imaginea se referă la camera foto duală realizată de Leica.
Huawei P9 are procesorul Kirin 950, vine cu 4GB de RAM, precum și stocare arhi-suficientă și slot de carduri de memorie, ecranul este de 5.2 inch, probabil Full HD, iar senzorii foto sunt de 12 megapixeli, din cei cu „pixelii mai mari”. Ei bine, noutatea ar fi lentila asta duală , precum și aplicația de cameră foto cu editare cu tot.

Huawei P9 urma să fie lansat la CES 2016, apoi s-a auzit că vine la MWC 2016, pînă la umă se pare că abia pe 6 aprilie vom vedea noul smartphone. Oricum, va fi un super-telefon.

Au și un clip video de prezentare:


Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!