Azi au apărut noi imagini cu Samsung Galaxy S8, sunt mai multe detalii, dar nicio surpriză. Telefoanele arată foarte bine, pe linia S6 Edge+ / S7 Edge. Galeria cu toate pozele este la final.

samsung galaxy s8

Încep să cred că modelul este gata și putea fi lansat bine-mersi în februarie, iar scandalul cu bateria Note este singura cauză a amânării. Cum spuneam, sper sincer că au folosit acest timp pentru a testa cu adevărat telefonul și că odată lansat nu vom avea iar surprize. Sper să verifice și alte detalii, să meargă rețeaua bine, să nu se îndoaie ușor, să nu aibe alte probleme tehnice.

Pînă acum am văzut mai multe seturi de poze, informații pe surse despre detaliile tehnice, zvonuri despre data lansării. Senzorul de amprentă de pe spate este sigura problemă deocamdată, fiind plasat asimetric. Va trebui să te obișnuiești cu el.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!