După prima serie de imagini cu Galaxy S8, astăzi au apărut noi poze cu S8, de la producătorii de accesorii. Cei care fac huse și carcase le lansează deseori înainte de lansarea telefonului, înseamnă că au specificațiile de la sud-coreeni, altfel ar arunca banii pe fereastră producând huse inutile.

Sursa foto: Mobile Fun, via BGR

Mai sunt și alte imagini, telefonul arată de la excepțional în sus. Dar am o problemă, acum am observat. Atât la primele imagini, cât și la astea, lipsește un senzor de amprentă vizibil.

Se vede ecranul full, fără buton de Home, deci cade varianta să fie pe față. Pe spate se vede doar camera foto și blițul. Să fie mai jos, ar putea fi o idee, dar nu este o poziție comodă. Vedeți Huawei P9 sau alte modele chinezești pentru a localiza senzorul de amprentă, este puțin mai jos de cameră, dar în partea centrală -sus. Nu în partea de jos.

Ar putea Samsung renunța la senzorul de amprentă? Folosesc un scanner plasat sub sticla de pe față? Sau au făcut alt sistem de citire a amprentei ?

Ce părere aveți?

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!