O publicație foarte serioasă, Forbes US, publică ditamai articolul privind un smartphone Samsung flexibil. Ba mai mult, autorul zice că este Galaxy S7 flexibil. Fără surse, fără citate, doar așa, că i-a venitideea lui. N-ar fi ceva nou, nici ceva extraordinar de neplauzibil.
Samsung au prezentat ecrane flexibile și lucrează la asta din 2011, deci nu e ceva nou.

Samsung-flexible-display

Cei de la Forbes zic că zvonurile vorbesc despre un display care nu se sparge, se poate îndoi sau chiar împături, sau se poate rula ca un ziar.

Samsung au început în 2014 să testeze piața cu ecranul Note 4 Edge, apoi Galaxy S6 Edge a avut un succes comercial mai bun. Anul acesta vom avea S6 Plus Edge în loc de Note Edge, dar cred că va avea succes și fără stylus, care probabil nu funcționează ok pe ecranul curbat.

Forbes citează zvonuri care circulă de un an de zile și care prezic lansarea unui terminal Galaxy flexibil. Un oficial Samsung a declarat că terminalele flexibile vor putea fi comercializate în 2016. De aici toată dezbaterea cu viitorul Galaxy S7. Este posibil ca pe lângă modelul clasic și modelul Edge să fie lansat un S7 flexibil? Nu pare atât de deplasat. E posibil.

Ziaristul de la Forbes nu are niciun alt citat sau sursă care să coroboreze povestea. Doar mai zice că LG va investi 1,3 miliarde de dolari în cercetarea ecranelor flexibile. Deci vor face și ei ceva competitor. Ce ziceți, ar avea succes așa ceva?