iPhone 11 a fost lansat oficial de Apple în seara asta, în cadrul evenimentului anual pe care l-am urmărit live text. Aici discutăm strict despre noul iPhone simplu.
Bonus 1: despre iPhone 11 Pro Max;
Bonus 2: despre iPhone 11 Pro;

iphone 11

Detalii tehnice iPhone 11

Display: 6.1 inch, LCD, 1792 x 828 pixeli, 324 ppi
Procesor: Apple A13
GPU: Apple quad-core
Memorie: 6GB RAM
Stocare: 64/128 GB fără card
Camera foto: 12 / 12 megapixeli
Camera selfie: 12 megapixeli
OS: iOS 13
Baterie: 3.110 mAh
Preț: 699 euro

iPhone 11 continuă seria XR

Este modelul cel mai ieftin care continuă seria iPhone XR, cu ecran LCD. Are toate dotările de top, dar este depășit de celelalte două mai avansate. Are ecran LCD și de asemenea are cameră foto duală pe spate, în loc de OLED și cameră triplă pentru celelalte modele.

În schimb are procesorul de top, Apple A13 Bionic, fără surprize. Apple A13 Bionic este tot six-core, două nuclee de putere și patru economice. Compania americană spune că avea cel mai performant procesor comparat cu Samsung, Huawei sau Google Pixel. Așa că astăzi au lansat A13 Bionic cu performanțe și mai mari. Oficialii companiei spun că procesorul grafic este cel mai rapid la ora actuală pe un smartphone.

Se pare, deși neconfirmat oficial, că vorbim de 6GB de RAM, 128GB de stocare sau mai mult, dar și baterie de dimensiuni mai mari, peste 3.000 mAh. O să știm exact după ce telefoanele apar cu toate detaliile tehnice publicate.

Avantajul maxim al iPhone 11 stă în faptul că aduce toată tehnologia nouă la un preț de 699 dolari. Fără taxe și comsioane ar fi 3000 de lei, ceea ce mi se pare super-ok. Desigur, vorbim probabil de un preț de 4000 de lei la noi, pentru că toate ajung mai scumpe aici. O să vă anunț de prețul iPhone 11  în România cât de repede pot.

P.S. la fiecare iPhone cumpărat, Apple oferă gratuit timp de un an un abonament Apple TV Plus. Am văzut pînă acum 3 trailere de filme de viitor care au fost vizionate de peste 100 de milioane de oameni. Au prezentat seara un alt film exclusiv, See cu Jason Momoa, pare super-interesant. Apare mențiunea „an Apple original”. Și sunt multe filme anunțate astfel. Prețul normal este 4.99 dolari pe lună pentru toată familia.