Odata cu lansarea noului iPhone 3G S, care va veni tot prin operator, in curand,  Orange a prezentat si un nou abonament dedicat „clasicului”  iPhone 3G, cu un tarif lunar de 20 euro (TVA inclus), care este disponibil exclusiv online pana pe 23 iunie. Clientii care achizitioneaza noul abonament pot beneficia si de promotia online pentru terminalul iPhone cu memorie de 16GB care poate fi achizitionat la pretul celui de 8GB, respectiv 309 euro (TVA inclus).

Cu noul abonament iPhone 3G, clientii Orange primesc 180 de minute pentru convorbiri in orice retea nationala oricand, 50 de mesaje scrise si asigura 500 MB pentru browsing de internet direct pe telefonul mobil.

Acesta poate fi cumparat din magazinul online atat de noii clienti Orange, cat si de clientii existenti, cu un contract pe 24 luni.

Utilizatorii iPhone 3G care doresc sa beneficieze de mai multe minute de convorbire, mesaje scrise si trafic de date mai au la dispozitie doua abonamente dedicate iPhone, cu tarife lunare de 39 euro (fara TVA) si respectiv 59 euro (fara TVA).

Mai multe detalii gasiti aici.