iPhone 6 cu ecran de 5,5 inch se va lansa probabil tot în septembrie, împreună cu modelul de 4,7 inch, spun surse citate de BGR. Știm deja că Apple a plănuit lansarea globală a noului iPhone pe 19 septembrie. De asemenea, design-ul modelului de 4,7 inch a fost confirmat oficial de producătorii de accesorii din China care au realizat deja carcase și huse de protecție, folii și toate celelalte. De asemenea știm că iOS 8 va aduce multe noutăți interesante, iar Apple ar putea lansa chiar primele accesorii de fitness, gen iWatch , accesorii de muzică după achiziția Beats și multe alte produse.

Concept iPhone 6 phablet
Concept iPhone 6 phablet

Mie mi se pare extrem de interesant faptul că Tim Cook a ales să facă ceea ce Samsung a făcut acum câțiva ani. Adică Samsung a luat un produs specific al companiei rivale și a lansat o versiune proprie cu îmbunătățiri. Că a copiat sau doar s-a inspirat din iPhone, rămâne de discutat. Dar pe vremuri Samsung făcea asta. Acum Apple a luat un produs de marcă al Samsung, adică Note, realizând după el propriul smatphone cu ecran mare, phablet. Abia aștept să văd ce le-a ieșit. Ar putea fi telefonul anului fără discuție.

Știrea cu iPhone 6 de 5,5 inch vine după Computex. Aici mai mulți oameni au căutat cu înfrigurare accesorii pentru iPhone la producătorii chinezi. Ei bine, cele pentru 4,7 inch există, dar cele pentru telefonul de 5,5 inch nu prea. Totuși, știrea de azi vine după ce unii dintre participanții la Computex spun că marii producători de accesorii fac deja și huse pentru iPhone 6 de 5,5 inch. Producătorii de huse nu pot fi păcăliți… nu ar băga milioane în materiale, design și producție dacă nu ar fi 100% siguri că acest model se va lansa. Așa că, de-aici vine confirmarea neoficială că iPhone 6 de 5,5 se apropie de lansare.

Poate fi o lansare după 19 septembrie, în toamnă, dar totuși înainte de perioada de Sărbători.