iPhone 7, urmtoarea generație de terminale smartphone Apple, începe să fie prezentat pe tot mai multe site-uri, evident, cu informații pe surse. Asta pentru că se apropie lansarea iPhone 5se. Iar iPhone 7 este clar că va fi lansat în septembrie.

iphone 7
iPhone 7, deși este generație nouă, nu va aduce mari schimbări față de generația 6 și 6S, susțin sursele citate. Se pare că cea mai mare schimbare o reprezintă eliminarea dungilor de pe spate, care lipsesc complet în primele imagini cu carcasa iPhone 7. Din punctul meu de vedere acest lucru arată o modificare a antenei, din câte știu ea era conectată la aceste dungi de pe spate.

iphone-7-hemmerstoffer_large

Deocamdată, cei care au analizat imaginile spun că nu există alte modificări și că telefonul va arăta foarte similar. Există și noua ediție iPhone 7 Plus, despre care vă scriu mai jos un pic.

Primele reacții au fost de nemulțumire, dar este clar că Apple a schimbat foarte puțin design-ul iPhone, probabil cea mai mare schimbare fiind la generația 6. Adevăratele schimbări sunt la partea de hardware, la software și la experiența oferită în general. În continuare iPhone cu procesor dual-core este mult mai performant chiar comparat cu terminalele Android octa-core. Experiența oferită de iOS este mai stabilă și rapidă, iar grafica este foarte bună. Meniul simplu de utilizat este bonus. Ceilalți încearcă de la an la an să replice această experiență, cu foarte mici reușite.

Se mai observă din imagini că modulul de cameră foto nu mai iese semnificativ în afară. Această decizie a fost adopatată și de Samsung, odată cu noua generație S7. Practic, la căderea pe spate, modulul de cameră foto ieșit în afară putea lovi solul, iar geamul se sparge ușor. E bine să fie cât mai puțin ieșit în afară. Gaura din carcasă arată aparent o lentilă cu diametru mai mare, ceea ce ar putea fi un lucru bun pentru pasionații de fotografie.

iPhone 7 Plus ar putea avea cameră duală pe spate.

iphone 7 plus dual camera

Sursele spun că iPhone 7 Plus va avea pe spate o cameră foto cu doi senzori, un sistem prezentat pînă acum de HTC, Huawei și Samsung pentru realizarea de fotografii de o calitate mai bună. Permite schimbarea de focus în imagine, realizarea unei funcții de zoom mai performante și alte asemenea funcții utile pentru fotografie.

Cam atât despre iPhone 7 acum, cum vi se par următoarele modele Apple?

Surse: Bgr, Fool, MacRumors, Popsci