Ca în fiecare an, cei de la iFixit au demontat un iPhone 7 Plus să vadă ce componente folosește Apple și de asemenea, de ce a fost scoasă mufa de căști. Deși Apple nu spune, bateria este de 2.900 mAh.

iphone7plus

Sursa: iFixit

Ei notează că telefonul este primul cu Plus care e deschide lateral, de obicei rămânea lipit pe marginea de sus, deasupra ecranului. Mufele de prindere tradiționale sunt acolo, dar nu mai sunt folosit.

iFixit au descoperit că Apple a făcut mari eforturi pentru a proteja telefonul la apă și praf, iar marginile carcasei sunt mai bine prinse, totul fiind acoperit cu un lipici “în exces”. Spațiul în care era mufa de căști acum se află motorul de touch pentru noul buton Home (Taptic Engine).

Bateria este mai mare decât la iPhone 6S, așa că de-asta au vorbit și despre o autonomie mai mare. Dar știți cum e cu bateria, procesorul mai puternic și ecranul Full HD ar putea consuma energia.

Camera foto iPhone 7 Plus are doi senzori, două lentile, două sisteme de stabilizare optică.

Deocamdată nu au desfăcut iPhone 7 normal. De asemenea, am citit ieri că iPhone 7 Plus poate fi pre-comandat, dar nu va fi în magazinele Apple, deci stocul este limitat.

Via MacRumors & 9to5mac