Zvonurile privind un nou iPhone cu ecran OLED par confirmate azi, Korea Herald spune că Samsung va furniza ecranele pentru Apple. Au comandat 60 de milioane de ecrane în prima fază.

Nu se precizează, dar probabil este modelul Edge, cu marginea curbată, despre care se aude de anul trecut.
Samsung Display a primit o comandă de 4.35 miliarde de dolari, care se adaugă la comanda de aproape 7 miliarde de dolari pentru ecranele iPhone pe care Apple a făcut-o anul trecut. Analiștii spun că Samsung va furniza circa 160 de milioane de ecrane în următorii ani, respectiv 80% din total, Apple având și alți furnizori de ecrane cu care colaborează.

Deși tocmai a investit câteva miliarde de dolari în fabricile de ecrane OLED, se pare că Samsung va construi o fabrică nouă datorită cererii foarte mari.

Mai multe detalii nu sunt disponibile și informația este pe surse. Companiile nu au comentat oficial, urmează să vedem dacă se confirmă informația.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!