O serie de analiști care citează “surse din zona de producție a partenerilor Apple” vorbesc despre faptul că seria iPhone din 2017 va include un model Edge, cu ambele margini curbate. Nu ar fi rău, dar acest lucru confirmă ce vă spuneam: producătorii de telefoane nu mai știu ce să adauge pentru a câștiga atenția publicului.

iphone edge-min

Imaginea este un concept, l-am folosit doar pentru a ilustra discuția. Încă de anul trecut se discuta despre faptul că iPhone 7 va avea ecran Edge. Apple a lăsat să se înțeleagă că e prea devreme, iar iPhone 7 va avea doar cameră duală (7 Plus) și în rest îmbunătățiri minore. Lansarea e la început de septembrie, mai vedem noi informații pe parcurs.

Analiștii spun că în 2017 lansarea din toamnă va include trei modele. Probabil iPhone 7S care are modelele clasice de 4.7 inch și 5.5 inch, precum și al treilea model, un iPhone Edge, care să rivalizeze cu terminalele Samsung. Ar putea chiar, pentru prima oară, să depășească dimensiunea de 5.5 inch, nu este clară informația.

Nikkei a mai anunțat de câteva ori modele care nu s-au confirmat sau pe care consideră că Apple “le-a amânat”. Este posibil de asemenea ca Apple să testeze mai multe prototipuri, dar nu lansează și produsele comerciale pînă nu sunt gata cu adevărat.

Un iPhone Edge ar fi intresant, mai ales că Apple ar putea realiza un design mai atractiv decât Samsung. Dacă modelul va avea și alte inovații tehnologice, mai mult ca sigur va fi un hit.

Eu abia aștept să testez camera duală de pe iPhone 7 Plus.