Apple a lansat oficial iPhone XS, pentru cine are timp să citească, toate detaliile sunt în acest articol despre lansare. Aici sunt doar detaliile oficiale pe care le avem despre iPhone XS.


Sursa: The Verge

Detalii tehnice Apple iPhone XS

Display: 5.8 inch OLED, Retina, 458ppi
Procesor: Apple A12 bionic, six-core cu performanțe mai mari, consum redus, 7 nanometri
Accelerator grafic: GPU quad-core, cu 50% mai puternic decât generația anterioară
Memorie: 4 GB de RAM
Stocare: 64 / 256 / 512 GB
Camera foto: 12 megapixeli + 12 megapixeli pentru efecte
Camera selfie: 7 megapixeli
Dual-SIM: Dual-Stand By
Baterie: +30 de minute față de iPhone X, nu au comunicat mAh.
Dimensiuni:143.6×70.9×7.7mm
Greutate: 177 gr
OS: iOS 12
Preț: 999 dolari

iPhone XS

Fără nicio surpriză față de zvonuri, iPhone XS a fost confirmat oficial. Imaginile de la lansare chiar erau similare cu cele prezentate pe surse prin blogurile de tehnologie americane, cred că prima oară erau la 9to5mac. Exact aceleași imagini, deci probabil că toate detaliile se confirmă. Deocamdată știm ecranul, care este OLED și Retina Display, cu diagonala de 5.8 inch și 458 dpi, detalii foarte bune, probabil o rezoluție aproape de FHD+, dar nu este încă publică.

Dimensiunile sunt sub cele ale lui iPhone 8 Plus și probabil similar cu iPhone X de anul trecut. Telefonul este protejat la apă/praf cu standardul IP68.

Procesorul este Apple A12 Bionic, realizat pe 7 nanometri, 16 miliarde de tranzistori. Este six-core, două de mari putere și patru economice, 15% creștere în putere și 40% reducere în consum, iar cele economice au consum redus cu 50%. Noul GPU este quad-core, cu 50% mai puternic decât generația anterioară. Procesorul neural este octa-core și 5 miliarde de operațiuni pe secundă, este un super-computer de buzunar. Acesta permite machine-learning în timp real pentru toate aplicațiile smart pe care le cunoaștem deja. Se confirmă oficial și varianta cu 512GB stocare internă.

Camera foto iPhone XS este îmbunătățită și ea. Doi senzori, unul de 12 megapixeli mai mare și unul de 12 megapixeli cu zoom optic. Camera frontală este de 7 megapixeli și are senzorii pentru identificare facială, folosiți și pentru selfie-uri. Procesorul special face 1000 de miliarde de operațiuni la fiecare fotografie realizată. Tehnologia Smart HDR permite o mai bună înregistrare a luminii în scenele cu umbre și lumini.

iPhone XS are tehnologie eSIM și este dual-SIM cu tehnologie dual-stand-by.

Actualizez pe măsură ce se termină evenimentul.