Karbonn Sparkle V, primul smartphone cu Android One, ajunge oficial în Romania, va fi în oferta  (acum nu e). Compania este din India, unde a reușit să ocupe locul trei la vânzări, depășind multe branduri cunoscute sau jucători din China.

Karbonn Sparkle V
Karbonn Sparkle V

Karbonn Mobile va aduce exclusiv prin  modelul Karbonn Sparkle V cu Android One , primul telefon dezvolat în parteneriat cu Google. Conform declarațiilor oficiale,  Android One pentru smartphone-uri low-cost adresate piețelor emergente.

După lansarea din UK de la sfârșitul săptămânii trecute,  Karbonn Sparkle V Android One devine accesibil și pe piața din România, la un preț de 549 lei.

Terminalul Karbonn Sparkle V dispune de un display de 4.5-inch, IPS LCD cu rezoluție de 480×854 pixeli, cameră foto cu senzor de 5 megapixeli, ( 2 megapixeli frontală), procesor Media Tek quad-core la 1,3 GHz, 1GB de RAM, 4GB de stocare încorporat și suport pentru card microSD cu extindere până la 32GB. Rulează Android Kit Kat, v. 4.4.4 și are programată actualziarea automată la noua versiune Android 5.0 Lollipop în ianuarie sau februarie 2015.