Lenovo Legion Duel este numele internațional al telefonului de gaming. A fost lansat sub brandul Legion tocmai pentru a sublinia că este dezvoltat pentru pasionații de jocuri video. Vine să concureze practic modelul ROG Phone 3, care însă beneficiază de o experiență mult mai mare în dezvoltare.

lenovo legion duel

Detalii tehnice Lenovo Legion Duel

Ecran: 6.65 inch, OLED, Full HD, 144 Hz, 240Hz touch sampling rate
Procesor: Snapdragon 865+
GPU: Adreno 650 tunat
Memorie: 12/16 GB RAM
Stocare: 256/512 GB
Camera: 64 + 16 megapixeli
Selfie: 20 megapixeli
Dimensiuni: – mm
Greutate: – g
Baterie: 2×1500 mAh
OS: Android 10
Tehnologii: Bluetooth v 5.0, USB Type-C, WiFi 6, NFC
Preț: N/A

Lansarea Lenovo Legion Duel

Am citit prima dată despre lansare pe Go4IT.

ads

Telefonul se va numi în China Leonovo Legion Phone Pro, dar în restul lumii va fi botezat Lenovo Legion Duel. Dotările tehnice sunt bune, așa cum ar fi de așteptat la un telefon de gaming. Doar că sunt ușor sub ROG Phone 3. Totul va depinde de nivelul de preț la care va fi vândut acest smartphone.

Se știa dinainte că va veni cu Qualcomm Snapdragon 865+. A fost menționat atunci în comunicatul de presă al companiei americane. Sunt doar două variante, una cu 12 GB de RAM și una cu 16GB de RAM. Stocarea este de 256GB sau 512GB, dar noua generație UFS 3.1, care ar trebui să se miște ultra-rapid.

Bateria este interesantă, are 5.000 mAh, dar practic sunt două module de 2.500 mAh. Sunt foarte curios dacă se poate obține o autonomie mai mare cu aceste două module, este primul model de acest fel. Spun că această separație va permite o răcire mai bună, nu se mai încinge placa de bază și așa mai departe. Au inclus și tehnologie de încărcare raidă cu 90W, astfel se încarcă 50% în doar 10 minute. Are două porturi USB Type-C pentru a permite încărcarea și în timpul jocului. Spre deosebire de ROG Phone 3, Lenovo Legion nu are încă accesorii suplimentare de gaming.

Ecranul este OLED, de 6,65 inch, cu rată de refresh de 144Hz, precum și touch sampling rate de 240Hz. Au spus că Fortnite pentru Anroid rulează pe acest telefon la 90 de fps-uri. Camera foto principală este de 64 de megapixlei și are o cameră ultra-wide de 16 megapixeli. Practic nu oferă nici zoom optic, dar nici cameră macro, cum au rivalii, nici vreun senzor suplimentar pentru fotografie. Camera frontală este de 20 de megapixeli și este poziționată inedit, la jumătatea telefonului, pentru a fi folosită pe lat, în landscape, în timpul jocurilor.

Lenovo urmează să anunțe disponibilitatea și prețul acestui telefon. Revin cu informații pe această temă.