LG G6 Plus a fost prezentat oficial și aduce stocare în plus și alte funcții care nu erau la LG G6. Modelul fusese anunțat de ceva vreme, dar acum a fost lansarea oficială.

Sursa: Cnet.

Numele oficial este scris LG G6+.

Modelul nou aduce stocarea internă de 128 GB în loc de 64GB pentru LG G6 normal. În plus, are tehnologie audio HiRes și vine la pachet cu un set de căști Bang & Olufsen. Telefonul aduce de asemenea ca tehnologie nouă metoda de autentificare Faceprint, un fel de identificare a feței similar cu Galaxy S8, rămâne să vedem dacă este la fel de sigură metoda. Această tehnologie va fi activată și pe LG G6 printr-o actualizare de software. Ei spun că deblocarea folosind camera frontală va fi mult mai rapidă decât cea de pînă acum.

O tehnologie nouă lansată cu LG G6 Plus este Low Power Consumption, pentru a crește autonomia terminalului. De asemenea, camera foto are o funcție specială care va avertiza utilizatorul dacă are un deget în cadru sau ceva mizerie pe lentilă – se cheamă Covered Lens.

LG va lansa noul model de telefon în două culori noi, care nu erau disponibile pentru LG G6, respectiv Terra Gold și Marine Blue. LG G6 avea deja varianta Astro Black. Disponibilitatea și prețul LG G6 Plus vor fi anunțate mai târziu în fiecare țară în care va fi lansat. Nu știm la ora actuală dacă modelul va veni în România.

Ca specificații tehnice, LG G6 Plus este aproape identic, cu ecran de 5.7 inch cu rezoluție 2K, procesor Snapdragon 821 și aceleați camere foto. Dar are în plus 6GB de memorie RAM, 128GB de stocare și tehnologia de înaltă rezoluție audio DAC. Revin cu detalii imediat când vom afla mai multe informații privind prețul sau data la care va fi disponibil comercial.

Odată cu modelul LG G6 Plus fusese anunțat și LG G6 Pro, care ar putea aduce procesorul Snapdragon 835, dar va fi un pic mai scump.