LG G6 are și o variantă cu spatele metalic, care a apărut după imaginile cu varianta din plastic lucios. După părertea mea, arată mai bine metalic, chiar dacă este mai comod și mai practic, poate și mai ieftin, să fie din policarbonat.

Noile imagini provin tot de la producătorii de huse, după cum se vede în imagini. Este foarte posibil ca LG să folosească mai multe variante, la modelul LG G4 existau cu piele, cu plastic și alte materiale. Ar fi interesant să revină la acest gen de flexibilitate, chiar dacă nu vor mai avea accesorii.

Deocamdată știm că LG G6 va veni cu Snapdragon 821 , nu va avea la ora actuală o versiune cu Snapdragon 835, pînă nu se rezolvă stocurile de noi procesoare. Qualcomm va produce 835 la fabricile Samsung, pe 10 nanometri, dar pentru asta va avea exclusivitate timp de câteva luni. S8 va avea procesor Snapdragon 835, iar ulterior ceilalți competitori vor veni cu modelele lor. Abia în a doua parte a anului vom vedea telefoane care să egaleze la performanță Galaxy S8.

LG G6 are un design relativ similar cu LG G5, doar că va avea ecran cu margini mai subțiri. Se pare că pentru G6 a rămas valabilă lansarea la Mobile World Congress, nu știu dacă vă dați seama, dar mai sunt puțin peste două săptămâni.