Zilele trecute au apărut multe imagini noi cu LG G6 și detaliile sale, știm că lansarea este pe 26 februarie. Nu sunt surprize față de ceea ce știam deja.

Cu sigurtanță LG G6 va fi unul dintre cele mai interesante telefoane din 2017, dar pleacă din start cu problema Snapdragon 821, neavând acces la 835. Sigur, nu e chiar așa de mare problema, dar știm cu toții că utilizatorii aleg și după specificații. Sigur, cu LG ai siguranța că nu se înginge bateria, dar știu că fanii doresc înainte de toate performanță, apoi siguranță.

LG G6 va avea un design nou, fără mari modificări față de LG G5, dar nu mai este modular, nici metalic. Pare din noul plastic colorat adoptat și de HTC U, dar și de Galaxy A. În poza de jos din stânga se vede mai bine, e posibil să fie acoperit cu sticlă pe spate, dar știm deja că asta nu e un avantaj deloc. Din contră.

Din imagini vedem noua cameră foto duală poziționată exact la fel ca la LG G5. Senzorul de amprentă este și el la locul său, exact ca anul trecut. Imaginile obținute de Droid-Life nu sunt foarte bine explicate, de exemplu ce sunt cele patru sau chiar cinci găuri vizibile, două / trei lângă camere și două lângă marginea din dreapta. Nu seamănă cu conectori pentru moduri și deja se știe aproape oficial că nu vor fi moduri. Dar ce conectori sau senzori o fi nu știm.

Din imagini se mai pot observa mufa de căști 3.5 mm jack, dar și portul USB Type-C. Rama terminalului rămâne metalică, iar pe față are și LG G6 ecran cu margini subțiri, fără butoane. Pe de altă parte este ciudat că nu adoptă ecranele cu margini curbate, Edge. Poate ar reuși să facă un smartphone bun, care să devinăî lider în vânzări.

Vedem ce se mai întâmplă, vă țin la curent.

 

Via The Verge