Am adunat aici tot ce știm despre LG G7, următorul flagship sud-coreean, care se lansează cel mai probabil la Mobile World Congress 2018. Ca de obicei o să fiu acolo și am să vă transmit în timp real informații privind noul smartphone de top.


Sursa foto: GeekSniper

Vești bune privind LG G7

Cea mai bună veste privind LG G7 este că va veni de la lansare cu cel mai bun procesor posibil anul viitor: Qualcomm Snapdragon 845. Deși mulți se temeau că acest procesor va fi exclusiv pentru Samsung Galaxy S9, se pare că lucrurile s-au schimbat, conform presei sud-coreene. Informația a fost publicată de Qooah, am folosit Google Translate să înțeleg ceva.

LG G6 a fost excepțional, dar telefonul a fost afectat de faptul că nu avea procesorul de top Qualcomm Snapdragon 835. Sud-coreenii au fost obligați să lanseze anul acesta un smartphone flagship cu procesor de anul trecut, mai exact cu Snapdragon 821 din cauza contractului Qualcomm-Samsung privind exclusivitatea. Probabil vânzările au fost afectate, iar LG a lansat un flagship adevărat abia în a doua parte a anului, respectiv LG V30.

LG G7 va fi avantajat de un procesor puternic – design foarte bun are, camere foto foarte bune are, ecranul este excepțional, autonomia foarte bună. Au o tradiție de a face telefoane bune care nu poate fi ignorată. De-asta eu tot cred că trebuie să revină în forță și LG.

A doua veste bună privind LG G7 este că va avea un scanner avansat de iris, care să concureze Face ID și Face Unlock de la ceilalți rivali. Conform Mobzine, s-ar părea că dacă proprietarul telefonului, identificat tot pe baza irisului, va privi înspre telefon, anumite notificări considerate sensibile și ascunse până în acel moment, vor deveni vizibile pentru el. Mai mult, unele aplicații vor fi aduse în față la simpla privire înspre terminal. În plus, în funcție de dimensiunea irisului va fi ajustată și luminozitatea ecranului, pentru o potrivire cât mai exactă cu nevoile utilizatorului.

Dacă ne gândim ce ar trebui să aibă LG G7 pentru a fi un hit, atunci să luăm în calcul ceva exclusiv, care să lipsească competitorilor. Android Authority spune că LG G6 a dus lipsă de așa ceva, deși arăta bine. Ar merge o interfață mai bună, iar aici LG nu a stat niciodată extraordinar. De asemenea, un preț mai bun. Dacă tot nu poți concura Samsung la vânzări, măcar acceptă că îl poți concura ca preț. Dacă se lansează tot cu 990 de euro preț, va fi o problemă mare pentru compania sud-coreeană.

Am adăugat și poza de pe spate, din aceeași sursă citată mai sus. Se pare că noul material va face valuri, dar nu sunt neapărat entuziasmat de el: