LG Prada 3.0, cea mai nouă versiune a smartphone-ului cu design premium, a fost lansată oficial alături de actorul Edward Norton şi supermodelul Daria Werbowy. LG Prada a fost primul telefon mobil touchscreen din istorie, fiind lansat înainte de primul iPhone. LG Prada 2 a avut oarece succes și în România. Despre versiunea Prada 3 au circulat zvonuri de anul trecut.

LG Prada 3  - Daria Werbowy
LG Prada 3 - Daria Werbowy

LG Prada 3

LG Electronics şi Prada au prezentat azi oficial noul smartphone LG Prada 3.0, avându-i ca ambasadori de imagine pe actorul Edward Norton şi modelul Daria Werbowy. Prada 3.0 este cel de-al treilea terminal ca urmare a colaborării LG Electronics şi Prada (detalii mai jos).

Terminalul LG Prada 3.0 îmbină stilul distinctiv Prada cu tehnologia LG – are un display ci diagonala de 4.3 inci şi luminozitate 800 niţi. Are o gorsime de doar 8.5 mm. Vine cu procesor dual-core la 1.0 GHz, tehnologie HSPA și WiFi. Utilizatorii vor putea achiziţiona accesorii Prada.

LG Prada 3 ADV - Edward Norton
LG Prada 3 ADV - Edward Norton

Partneriat Prada-LG

Colaborarea între Prada şi LG a început în anul 2006, prin lansarea a două terminale premium care au fost introduse pe piaţă în 2007 şi 2008. Colaborarea este centrată pe elemente reprezentative ale terminalului, de la software şi interfaţa de utilizare, la design şi formă.

Primul terminal LG Prada 1.0, care a deschis colaborările dintre casele de modă şi producătorii de telefonie mobilă, s-a bucurat de un succes enorm, fiind vândut în peste un milion de exemplare. LG Prada 1.0 este inclus în galeria permanentă a Muzeului de Artă Modernă (MoMA) din New York şi în Muzeul de Artă Contemporană din Shangai.
Cel de-al doilea model, Prada 2.0, oferea o experienţă tehnologică unică prin ceasul conectat la terminal prin tehnologia Link, care permitea accesul rapid la apeluri, mesaje text, istoria apelurilor, blocarea apleurilor şi notificări din calendar.