Microsoft a anunţat astăzi oficial disponibilitatea pe piaţa din România a modelului Lumia 650. Gândit pentru utilizatorii business şi fanii companiei, Lumia 650 aduce acces la platforma nouă, Windows 10, şi protecţie împotriva ameninţărilor actuale de securitate IT. 

Microsoft Lumia 650 windows 10

V-am tot scris despre el, deși este un terminal mediocru și ieftin, cei de la Microsoft insistă că este un telefon business. Cred că 950 este un model business, acesta fiind cel mul un telefon cu care pot fi dotați tinerii angajați, deși nici ei nu ar fi fericiți să lucreze pe așa ceva.

Terminalul are ecran său de 5 inch,  cu rezoluție 720p, procesor Qualcomm Snapdragon 212, quad-core la 1.3GHz, 1GB de RAM și stocare de 16GB, plus slot de card de memorie.

În România, clienţii pot achiziţiona Lumia 650 de la oricare dintre operatorii de telefonie mobilă și din majoritatea rețelelor de retail. Nu avem însă un preț oficial petru acest model. Din ce am citit ar urma să fie sub 1000 de lei. Pe nișa asta există însă niște modele serioase de la Android, telefoane cu care chiar puteți face treabă…

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!