Următorul flagship Meizu ar putea fi primul smartphone concurent Samsung care folosește procesorul Exynos 7420 (cel de la Galaxy S6). Deși vrea să ofere cea mai mare performanță și a inclus o grămadă de tehnologii speciale, compania va vinde acest model la prețul de 483 dolari, dacă se confirmă informațiile.

exynos 7420

Compania urma să lanseze Meizu MX5 Pro, un super-telefon, dar planurile s-au schimbat. Publicațiile îl citează pe vicepreședintele Meizu, Li Nan, care declară că această lansare a fost anulată și se lucrează la un nou model.

Dacă este adevărat, înseamnă că Samsung începe să fie mai interesat de vânzarea componentelor decât de propriile terminale, întrucât Exynos 7420 era cam singurul factor diferențiator pentru terminalul S6, dincolo de brand.

Este adevărat, la ora actuală singurul competitor pe procesoare high-end este Snapdragon 810. Deși a fost reparat și există acum versiunea 2.1 care nu se mai încinge, consumatorii au rămas la opinia că 810 nu prea merită banii. Iar procesoarele Intel deși sunt tot mai puternice și mai bine realizate (vezi Zenfone 2), totuși nu au încă un statut de top, pînă nu vor fi incluse într-un model de top.

Meizu ar da o lovitură de imagine dacă realizează acest smartphone, abia aștept să vedem ce și cum.

Via Sammobile